Manchester City vil gøre Kyle Walker til den dyreste forsvarsspiller nogensinde, efter at have fået accepteret et bud af Tottenham Hotspur på omkring 500 millioner kroner. 

Afsløret af Telegraph Sport i dag, så har Tottenham accepteret et bud på 500 millioner kroner fra City på Kyle Walker. Dog skulle den sidste sum ende ud i omkring 530 millioner kroner, da der også bliver lagt nogle ekstra beløb i.

Derfor vil Kyle Walker altså slå David Luiz i kampen om at være den dyreste forsvarsspiller nogensinde. David Luiz flyttede fra Chelsea til Paris Saint-Germain for 500 millioner kroner i 2014.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Men Tottenham-ejer Daniel Levy har sikret, City skal betale de såkaldte “add ons”, så derfor vil prisen altså slå rekorden, hvilket Tottenham-ejeren også gjorde tilbage i 2013, da man gjorde Gareth Bale til verdens dyreste fodboldspiller nogensinde.

Walker havde planlagt at tage tilbage til Tottenham i denne her uge, men vil i stedet færdiggøre sit skifte til City og undergå det obligatoriske lægetjek, før han kan tage med sine nye holdkammerater på træningslejr til America.

City og Tottenham har været låst fast i forhandlingerne i flere uger, da Levy hele tiden har afvist at nedsætte prisen på 500 millioner kroner.

Men efter, at man har misset Dani Alves til Paris Saint-Germain, så har City altså intensiveret jagten på Kyle Walker, så man heller ikke mister chancen for at hente ham.

Den 27-årige meddelte Pochettino, at han gerne ville forlade White Hart Lane, efter han ikke var fast starter i hver kamp sidste sæson. Pochettino valgte Kieran Trippier til mange af Tottenhams store kampe i sidste sæson og det blev altså for meget for Kyle, som nu søger nye græsgange.