Tottenham havde før sommerferien en fantom sæson og var snublende tæt på at vinde mesterskabet for første gang i rigtig lang tid. Det lykkedes dog ikke og nu er klubben på jagt efter mesterskabet endnu en sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Klubben ligger lige nu nummer fem i den bedste spanske række. De har 37 kampe i 20 kampe og det betyder, at de har 21 point op til Premier Leagues førerhold, Manchester City, der meget vel kan blive mestre i denne sæson – det bliver med stor sandsynlighed ikke Tottenham.

Dog kan klubben stadig prøve at slutte så højt oppe i tabellen som muligt, og det vil de nu gøre på en noget atypisk måde. Klubben vil nemlige hente sidste sæsons fiasko, Vincents Janssen tilbage fra hans udlånskontrakt i tyrkiske Fenerbache. Det skriver adskillige tyrkiske medier.

 (Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Den hollandske angriber floppede fælt i nordlondon i sidste sæson, efter han var blevet købt for hele 200 millioner kroner i AZ i hjemlandet Holland. Det går ikke meget bedre i Istanbul, hvor han kun har lavet to mål i ligaen.

Flere medier slår fast, at Fenerbahce hellere end gerne vil se Janssen forlade til vinter, men Tottenham vil i første gang heller ikke have ham tilbage – men det vil de nu…

Spurs har lige nu angriber, Harry Kane, der har fortsat sidste sæsons form med endnu flere mål. De har ligeledes hentet Fernando Llorente som indskifter, og det betyder altså, at Janssen vil blive tredjevalg som angriber i klubben fra Nordlondon.

For Janssen handler det dog bare om at finde den gamle form igen. Hollænderen formåede i sæsonen inden han kom til England at lave hele 27 mål 34 i den bedste hollandske række – og det er altså bestemt noget at være stolt af.

Serie A klubben Napoli er lige nu interesseret i spilleren også, men det forlyder ikke, at Tottenham vil sælge ham inden de selv har givet ham en chance mere.