Det er bestemt ikke hverdagskost i den bedste spanske klub, Barcelona, at en spiller står til et to-cifret års fængselsophold. Det er dog nu en gang tilfældet for en af klubbens spillere. 

Anklagere i  Tyrkiet forlanger i skrivende stund 12 års fængsel til Barcelona lejesvenden Arda Turan. Han har angiveligt været involveret i et slagsmål udenfor en natklub.

Turan kom til Barcelona tilbage i 2015 efter han havde imponeret mange i Atletico Madrid. Men på grund af klubbens overtrædelse på transfermarkedet måtte han ikke spille for klubben indtil han fik sin debut i januar 2016. Efter det blev det til 55 kampe for denn nu 31-årige spiller. Lige nu er han udlejet til tyrkiske Basaksehir.

Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

I følge mediet ESPN var Turan involveret i et skænderi med den tyrkiske sanger Berkay Sahin uden for en natklub i Tyrkiet. Midtbanespilleren skulle åbenbart være kommet med beskyldning om sangerens kone.

Sahins næse skulle være blevet brækket under skænderiet. Han blev ført på hospitalet af Turan, der dog gik rundt og flashede en pistol. En video fra hospitalet viser netop, at Turan meget fornemt gik og viftede med den her pistol – også i byen.

BBC Sport skriver, at den tidligere Barcelona spiller står til 12,5 års fængsel. Han er anklaget for seksuelle fornærmelser, besiddelse af en ulovlig pistol og voldsom adfærd i det offentlige rum.

Turan afslørede tidligere, at han er stoppet på det tyrkiske landshold. Det kom efter han følte sig fysisk og psykisk harasseret af en sportsjournalist på et fly.

Nu skal en tyrkisk domstil tage stilling til de meget voldsomme anklager mod spilleren. Retssagen forventes at blive påbegyndt inden meget længe. Det skriver flere tyrkiske og engelske medier.