Den portugisiske klub Sporting CPs præsident Bruno de Carvalho har formentlig sat sit hold i en meget dårlig situation, efter han har valgt at suspendere 19 medlemmer af førsteholdstruppen i klubben. 

AF KRISTIAN PARIS

Det skriver mediet ESPN. De skriver også, at de Carvalho valgte at bruge Facebook til at kritiseret klubben efter de tabt 2-0 til Atletico MAdrid i Europa League kampen i torsdag – enkelte spillere blev individuelt kritiseret.

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

“Det jeg ønskede at se var et fokuseret hold med attitude og vilje, der både offensivt og defensivt kæmpe. Det jeg i stedet så var et hold med attitue, men med en defensiv, der ikke var fokuseret. Vores 11 mænd tvivlede på sig selv, og specielt Coates og Mathieu i forsvaret v ar det som om vi kunne spillede med  9 spillere i stedet for 11.

 

Præsident kritiserede derudover også andre spillere og andre medlemmer af truppen. Senere udtrykte hele 18 spillere på instagram, at de mangler støtte fra klubbens leder og det er de ikke tilfredse med.

Siden da har præsident suspenderet de 19 spillere, der åbenlyst kritiserede deres øverste chef, og tæller prominente navne som Rui Patricio, William Carvalho, Fabio Coentrao, Bruno Fernandes, Gelson Martins, Bryan Ruiz, Sebastian Coates og Fredy Montero, der alle er en del af startelleveren uge efter uge. 

“Disse forkælede børn er gået for vidt, denne gang er min tålmodighed opbrugt. Jeg ved ikke hvem de tror de er, at de er over klubben og hævet over enhver form for kritik. Det er de ikke…

Sporting møder senere i dag Pacos de Ferreira i den bedste portugisiske række, Primeira Liga, når de stiller op med det der ligner et B-hold.

Klubben ligger lige nu nummer fire med hele 22 point ned til femtepladsen fra Rio Ave. De har stadig en mulighed for at spille CL i næste sæson, med kun fire point om til anden pladsen.