Der bliver scoret masser af mål hver sæson – nogle er vanvittigt spektakulære, andre er bare klodsede og vanvittige heldige – her er de VÆRSTE af dem: 

AF KRISTIAN PARIS

7. Dirk Kuyt (LIVERPOOL 3-1 Manchester United, 2011)

Den her kasse er faktisk kun med fordi det er et rigtigt godt mål. Det er godt lavet af Suarez, der sætter en masse mænd for at holdkammeraten, Dirk Kuyt ‘stjæler’ hans solo mål: derfor er det helt forfærdeligt.

6. Luka Modric (TOTTENHAM 3-1 Wigan, 2009)

Godt nok er det grineren mål scoret i en FA Cup kamp, da Real Madrids midtbane general, Luka Modric stadig spillede for London klubben Tottenham.

Lidt svært er det at se, hvad der sker med kroaten inden skuddet sendes af sted, men på en eller anden måde bliver han ramt og så falder. Derefter rammer bolden stolpen og ryger tilbage i hovedet på Modric, der stadig ligger midt i feltet. Det må have været sjovt at være vidne til.

5. Juan Mata (Tottenham 1-5 CHELSEA, April 2012)

Desværre tæller sådan et mål som et mål – desværre.

Alle elsker dog de fine redninger fra målmand Carlo Cuducini lige før halvleg i opgøret mod Chelsea, der desværre blev tabt med hele 5-1 på hjemmebane.

Målet som vi dog bider mærke i falder efter 2:39 i videoen, men hvis du har tid synes vi du skal se hele videoen – det er nogle yderst gode mål.

4. Darren Bent (SUNDERLAND 1-0 Liverpool, 2009)

Fodbold er så mærkelig – det er nok det eneste vi har sige til den her kasse, der blev sat ind af Darren Bent, da han havde sin storhedstid for Sunderland tilbage i 2009 .

Faktisk er det kommet frem, at ham der kastede badebolden, der gjorde at Sunderland scorede, og at Liverpool tabte 1-0 har fået trusler på livet og andet skræmmende… Så pas på, hvad du kaster på banen i Premier League.

https://youtu.be/AT532MpmTjw

3. Thierry Henry (ARSENAL 4-1 Fulham, 2002)

Meget meget heldigt, og nok ikke en kasse den træfsikre Henry vil huske for særlig meget andet end det var super heldigt.

Blev socret i 2002 mod Fulham på hjemmbane…dengang Arsene Wenger stadig var træner for the Gunners…

2. Cesc Fabregas (Sunderland 1-1 ARSENAL, September 2010)

Nok det eneste mål som den nuværende Chelsea spiller har scoret fra 40 meter. Yderst imponerende, men dog et helt skrækkeligt mål – et rigtigt tonsermål, men hvad laver målmanden..?

1. Javier Hernandez (MANCHESTER UNITED 3-0 Chelsea, 2010)

 

Helt utroligt, hvad Hernandez laver her. Et skrækkeligt mål men samtidig også super sjovt, haha..