Tottenham-stjernen Christian Eriksen har haft en fantastisk sæson for Tottenham, hvilket har gjort, at han har tiltrukket en masse interesse fra de bedste hold i verden.

Den gode sæson har nu båret frugt for den danske stjerne. Det er nemlig de franske giganter Paris Saint-Germain, der er meget interesserede i at købe Christian Eriksen til klubben.

HARRISON, NJ – JULY 25: Christian Eriksen of Tottenham Hotspur during the International Champions Cup 2017 match between Tottenham Hotspur and AS Roma at Red Bull Arena on July 25, 2017 in Harrison, New Jersey. (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

 

De skulle angiveligt være klar med et bud på hele 1 milliard kroner.

De franske-mestre har udset sig Eriksen, som manden, der skal spille på den offensive midtbane i næste sæson.

Den danske-playmaker har etableret sig som en af de bedste midtbanespillere i Premier League, og specielt hans makkerskab med Harry Kane har været forrygende.

Eriksen har i denne sæson scoret 14 mål og lagt ti assists for Tottenham indtil videre i denne sæson, hvilket har fået flere af de europæiske topklubber til at holde øje med danskeren.

I følge Express er PSG klar til at betale Tottenham 1 milliard kroner for danskeren, eftersom de er meget desperate efter at få vundet Champions League, som de igen skuffede i i denne sæson, selvom de havde brugt flere milliarder kroner på spillere i sommers. Blandt andet med tilgangen af Neymar og Mbappe.

Også Chelseas Kante bliver rygtet kraftigt til den franske hovedstad. Hans landsholdskammerat Mbappe har været ude og give anbefalinger til klubben.

“Kante er en spiller, jeg gerne så i PSG, både i forhold til vores spillestil, men også i forhold til, hvor gode hans kvaliteter er”, sagde den unge angriber tidligere i sidste uge. 

“Jeg synes, at han er en spiller, der ville passe perfekt ind på vores hold. “