De fleste forberedelser til sommerens slutrunde er i fuld gang og vi kan godt glæde os til det hele går løs i Rusland den 16 juni   – altså om bare store to uger. To uger. 

Men måske det bliver med en stjerne fattigere, eftersom det rygtes, at Arsenals midtbanespiller Granit Xhaka formentlig ikke kommer til at deltage i sommerens største fodboldfest.
Han er nemlig blevet skadet i knæet i går torsdags, da han trænede med sit hjemland,Schweiz, forud for slutrunden.

Det schweiziske medie RTS bragte historien i går aftens. De skriver, at midtbanespiller har været i kollision med landsholdskammeraten Valon Behrami, der også er midtbanespiller, og det har betydet, at han måtte udgår fra træningen i Lugano.

(Photo by Simon Hofmann/Bundesliga/DFL via Getty Images)

Flere medier, der dukket op flere sociale medier bekræfter stjernens skade. Han blev hjulpet væk fra banen af flere officials fra nationen. Han blev dernæst taget til hospitalet for yderligere scanninger og for at afgøre om der virkelig er brug for en operation for at gøre bug med problemet i knæet.

Han kommer uden tvivl til at se Schweiz’ træningskamp mod Spanien på søndag, men måske kommer han til at være med ti Schweiz’ første kampe i turneringen i Rusland den 17 .juni, hvor de møder Brasilien i Rostov.

Det vil være brandærgerligt for Xhaka, der faktisk er gået i gennem den forgange sæson uden store eller varige skader – en af de første sæsoner i karrieren. Han har nemlig spillet i hver eneste Premier League kamp i denne sæson hos Arsenal og han har imponeret mange, efter flere var skeptiske overfor hans fremtid i London klubben.

Han har lavet ni mål i 61 kampe for sin  nation Schweiz siden han fik sin debut tilbage i 2011. Senest scorede i nationens sidste VM-kamp mod Frankrig, hvor de tabte 5-2