VERDENS tidligere bedste fodboldspiller, brasilianske Kaka, foreslår en noget bizar navneændring til landsmanden Neymar. 

AF KRISTIAN PARIS 

Kaka, der både har spillet på allerhøjeste niveau på klubplan og på landsholdet, foreslår til sin landsmand Neymar at skifte forbogstavnet ‘N’ ud med ‘R’.

Et noget bizart og humoristisk foreslag, men måske er der noget om snakken.
Hvis du bare kender lidt til fodboldens historie, og hvem de allerstørste spillere har været, ved du også, at Brasilien er en nation, der opfostrer vanvittige talenter. Se bare på det nuværende landshold, der tæller verdensstjerner som Neymar, Marcelo, Daniel Alves, David Luiz, Douglas Costa, Coutinho, Oscar osv. Jeg kunne blive ved, men det er intet at sammenligne tidligere tiders brasilianske landshold med.

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Tidligere hed stjernerne nemlig Ronaldo, Ronaldinho, Romario og Rivaldo. Hov (!), de begynder da alle med R?!

Ja, der er noget om snakken. Når det kommer til verdens bedste brasilianere begynder mange af dem ‘R’.

Derfor foreslår Kaka også, at  hvis Neymar vil opnå succes og finde World Player of the Year, så skulle han måske overveje navnet Reymar.

Kaka, der som nævnt, er blevet World Player of the Year har dog ikke fulgt sit eget råd, selvom hans døbenavn virkeligheden er Ricardo Izecson dos Santos Leite. Ja, haha det er meget ironisk…

Neymar har indtil videre i sin karriere gjort det exceptionelt godt, men det er ikke lykkedes ham at vinde Ballon d’Or endnu. Han er stadig ung og de seneste er det som bekendt Ronaldo og Messi, der har domineret den pris.

Neymar skiftede i 2013 til den catalonske storklub Barcelona, efter en del hype i hjemlandet og for klubben Santos. Desuden har han allerede i en alder af 25 år, spillet over 60 landskampe, hvilket er noget af en imponerende præstation.