Den tidligere topspiller Kaka fortæller i et hudløst ærligt interview, hvem han i sandhed synes er den bedste spiller og dermed også hans yndlingsspiller. Samtidig fortæller han om en mulig tilbagevende til det brasilianske landshold.

Af David Paris 

Den tidligere Real Madrid- og AC Milan-spiller Kaka har afsløret, hvilken spiller, der er hans yndlingsspiller. Det er Barcelona-spilleren Neymar, som også spiller på det brasilianske landshold, hvor Kaka også har optrådt.

På den intenationale fodboldscene vil det blive et chok, hvis Neymar gik med Ballon d’Or-prisen for næsen af Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, men Kaka, der i dag spiller for Orlando City i USA, har ikke andet end rosende ord og kærlighed til overs for Neymar.

“Jeg vil sige, at Neymar er min yndlingsspiller. Jeg elsker den måde han spiller på. Han gør alting så nemt, og han nyder at spille med Barcelona hver gang.”

Neymar har spillet en stor rolle i Brasiliens kvalifikation til verdensmesterskaberne i fodbold i 2018 og selvom Kaka efterhånden er blevet 35 år, har han ikke lagt støvlerne på hylden og udelukker ikke et fremtids comeback til det brasilianske landshold, som også bliver kaldt Selecao. Han fortæller til Goal:

“Brasilien klarer sig rigtig godt i øjeblikket. Nu har cheftræner Tite sat holdet på rette spor. De spiller meget godt. De har kvalificeret sig til næste verdensmesterskab, og Brasilien vil nok være en af favoritterne til at vinde netop næste verdensmesterskab. 

Om min tid er færdig på landholdet, ved jeg virkelig ikke. Jeg tænker bare på Orlando City, og hvis jeg tror, jeg spiller godt her, altså spiller godt i hver kamp, så måske. Hvis landstræner mener, at jeg på en eller anden måde kan hjælpe landsholdet, er jeg klar til at spille for Brasilien.

“Det er ikke noget, jeg tænker på hver dag. Jeg er fokuseret her, men hvis jeg har en chance i fremtiden til at komme tilbage, vil jeg være glad for at være tilbage til landsholdet.”