I morgen skydes næste runde af Premier League endelig i gang. Det er to uger siden vi har set holdene i aktion, men heldigvis har alverdens verdensstjerner underholdt med en masse god landsholdsfodbold. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu er det igen i aktion, og i morgen står den blandet andet på Liverpool vs. City, men også Everton og Tottenham støder sammen. Den kamp har vi taget et lille kig på her.

Moussa Dembele vs Morgan Schneiderlin

En af de sværeste modstandere er Dembele. Han er super svær at spille overfor og den tidlgiere United-mand, Morgan Schneiderlin står overfor  noget af en opgave i morgen.

Den belgiske landsholdsspiller besidder uvurdelig styrke og så er han så rolig og elegant med bolden. Bestemt en spiller, der kan afgøre kampe for Tottenham.

Sandro Ramirez vs Tottenhams centrale  forsvar

Tottenhams centrale midtstoppere Jan Verthonghen og Toby Alderweireld, der højst sandsynligt kommer til at spille positionerne i morgen, har ikke noget særlig rart at se frem til.

Evertons 22-årige angriber Sandro Ramirez vil gøre alt for at sætte en stopper for Tottenhams opbygningsspil, samtidig med, at hovedmålet er at score mål.

Hans hurtighed og evne til at arbejde over hele banen gør ham uvurdelig for Everton.

Harry Kane vs Michael Keane

 (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

I den anden ende, har vi den utrættelige duel mellem Harry Kane, der har bombet mål ind for Tottenham i de seneste par sæsoner, og Michael Keane, der er kommer tilbage fra asken.

Han blev først kasseret i Manchester United, men har siden vist sit niveau i Bournemouth, hvorfor han nu er i Everton.

Den mand-mod-mand duel bliver afgørende for kampens udfald. Hvis først Kane får overtaget på midstopperen, bliver det en lang kamp for Keane.