Rygterne svirrer om Brendan Rodgers fremtid hos Liverpool. 11 point i 7 kampe og i følge kritikerne en generelt set alt for svag formkurve under hans ledelse, så er der snak i krogene om alternative trænere som Ancelotti og Klopp. Jurgen Klopp kritiserer nu offentligt Brendan Rodgers ledelse af Liverpool FC.

Jurgen Klopp – stoppede i sommers som træner i Borussia Dortmund – og har udtrykt ønsker om at blive træner i England. Klopp er for mange det helt oplagte trænervalg i Liverpool, og der er flere og flere Liverpool fans, der mener det er på høje tid med en ny mand på træneren.

Fra en tid hvor kampen ikke var om trænerposten i Liverpool (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Fra en tid hvor kampen ikke var om trænerposten i Liverpool (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Klopp: Nuri Sahin som 10’er var et tåbeligt valg

I et BBC interview for nylig åbnede Klopp op for kritikken af Brendan Rodgers. Det er ikke normalt at trænere offentligt kritiserer andre træneres taktikker og valg af spillere, men det så Klopp igennem fingre med, og kom med en hård kritik af Brendan Rodgers valg af  Nuri Sahin i positionen som 9’er og 10’er.

“Det var den helt gale position. Hvis du normalt spiller 6’er eller 8’er og du bliver spurgt om at spille 9’er eller 10’er, så er det ikke muligt. Selvfølgelig er der nogle enkelte spillere der kan. Nuri er en fantastisk  spiller men han er bestemt ikke en 9’er eller 10’er, og jeg har ingen anelse om hvorfor Brendan Rodgers vil gøre noget sådan.” Klopp i et interview med BBC

Valget af Nuri Sahine i den position som Brendan Rodgers langt fra noget Klopp var enig i, men hvorfor udtale sig offentligt til det mest anerkendte engelske medie (BBC)  om dette.

Kommentar: Fodboldspillerens tolkning er klar: Kampen om trænerposten i Liverpool er i fuld flor, og der bliver kæmpet for fulde gardiner bag kulisserne i Liverpools øverste ledelse. Klopp’s kritik er med stor sandsynlighed et taktisk udspil orkestreret af den Klopp-venlige og Rodgers kritiske del af ledelsen i Liverpool.