Tottenham sagde tidligere på sommeren farvel til højrebacken Kyle Walker i en massiv handel, der sendte englænderen til Manchester City.

Af Anders Lang Jensen

Photo: Getty Images

Nu kan den anden back Danny Rose være fortid hos Christian Eriksen og co., da endnu en ligarival er på spil. Chelsea forbereder et bud på Tottenhams venstreback. De to klubber skal krydse klinger på søndag i Premier Leagues 2. runde på Wembley.

Efter denne kamp planlægger Antonio Conte at byde £50m på Danny Rose. Det melder engelske The Sun. Rose leverede tidligere på ugen mærkværdige udtalelser til selv samme medie omkring fremtiden i Tottenham og manglen på trofæer.

Photo by Clive Mason/Getty Images

Den 27-årige venstreback hentydede til et skifte mere nordpå i det engelske, hvorfor de to Manchester-klubber blev meldt mere interessant for Rose. Særligt United, med Mourinho i spidsen, jagter en ny back, hvor Rose er det oplagte valg.

Men buddet kommer altså nu fra London-rivalerne fra Chelsea. Conte øjner flere engelske spillere i truppen, og mange navne er inde i billedet. Der resterer 2 uger af sommerens transfervindue, men derfor kommer Chelsea stadig til at jagte nyt blod.

Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images

Navne som Ross Barkley, Danny Drinkwater, Alex Oxlade-Chamberlain og altså nu Danny Rose er alle fire nævnt som populære navne på Stamford Bridge. Chelsea har stadig store økonomiske muskler at vise på transfermarkedet denne sommer, og det forventes, at flere af de førnævnte spillere ender med at blive præsenteret på Stamford Bridge i London.