COPENHAGEN, DENMARK - SEPTEMBER 04: Nicklas Bendtner of Denmark looks dejected during the UEFA EURO 2016 Qualifier match between Denmark and Albania at Telia Parken Stadium on September 4, 2015 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

COPENHAGEN, DENMARK – SEPTEMBER 04: Nicklas Bendtner of Denmark looks dejected during the UEFA EURO 2016 Qualifier match between Denmark and Albania at Telia Parken Stadium on September 4, 2015 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Nicklas Bendtner nåede ikke at finde sig en ny klub inden transfervinduets lukning, men da han ikke har en kontrakt, så kan han nå det endnu. Nu bliver Sunderland meldt som varme bejlere.

Ifølge den danske journalist Søren Sorgenfri, der er en særdeles troværdig transferjournalist, så er Premier League-klubben Sunderland og manager David Moyes i gang med at kigge på muligheden for at hente Nicklas Bendtner.

Sunderland er hårdt ramt i angrebet, hvor man reelt kun har Jermaine Defoe til rådighed i øjeblikket. De andre angribere er Fabio Borini, der er ude med en lyskeskade i tre måneder, og Joel Asoro, en 17-årig svensk angriber, der kun har spillet én kamp for Sunderland.

Udover Nicklas Bendtner er Emmanuel Adebayor, Peter Odemwingie og Victor Anichebe også muligheder for David Moyes til angriberposten.

Nicklas Bendtner har tidligere spillet for Sunderland i sæsonen 2011-2012, hvor han var lejet ud fra Arsenal. Han spillede 28 kampe og lavede 8 mål for klubben.

Nicklas Bendtners agent, Ivan Marko Benes, skrev tilbage i april på sin Twitter-konto, at man vil lede efter en klub, hvor Nicklas Bendtner kunne få spilletid.

– Der er på mange måder en god løsning for Nicklas. Nu gælder det om at træffe modne valg, der finder tilbage til kernen. Og kernen er én ting; at spille og gøre det godt.

– Vi vil gå grundigt til værks, så Nicklas ender det rette sted. Nu arbejder vi grundigt og fordomsfrit på at finde en rigtig og tryg klub – i god tid, inden transfervinduet lukker, skrev Benes.