Den tidligere Arsenal-spiller Serge Gnabry har haft en god sæson i den tyske Bundesliga, men efter kun en sæson i landet, har han eftersigende aktiveret sin frikøbsklausul og anmoderet om et skifte væk. Læs hele historien her. 

Af David Paris 

Sidste sommer solgte Arsenal deres tyske fløjspiller Serge Gnabry til Bundesligaen. Arbejdsgiveren var Werder Bremen. Den i dag kun 21-årige fodboldspiller spillede en god sæson for Bremen og scorede faktisk 11 mål. Nu har han dog valgt, at han vil prøve nye græsgange af. Han har nemlig aktiveret den klausul i hans kontrakt, der bestemmer, at han selv vælger, hvornår han ikke længere vil være i klubben.

Han kom til Arsenal som 16-årig men slog aldrig igennem på klubbens førstehold og åbnede aldrig mere end en håndfuld kampe. Med udmeldningen om at han forlader Werder Bremen, håber han dog at større klubber vil melde deres interesse og tilbyde ham en kontrakt.

Den tyske landsholdsdebut kom i november sidste år og fremtiden tegner derfor lys for den unge tysker.

Den professionelle tyske fodboldspiller har skrevet følgende på de sociale medier:

“Werder Bremen er virkelig en speciel klub og har overskredet mine forventninger. Jeg havde en chance for at bevise mig selv her, og jeg er meget taknemmelig for jer alle sammen. Jeg vil ikke glemme støtten fra hele byen, fansne og mine medkammerater.

Werder Bremen-træner Alexander Nouri fortæller, hvad han synes om Gnabrys valg: ”

“Det er selvfølgelig en skam. Serge Gnabry med os var en absolut performer, som har gjort en usædvanlig positiv udvikling og har hjulpet holdet enormt med stærke præstationer og en vellidt mand også uden for banen. Vi ønsker ham alt det bedste for hans fremtid og hans fremtidige karriere.”