Den engelske angriber Harry Kane har en gang for alle slået fast, at han aldrig nogensinde kommer til at skifte klub. I hvert fald hvis det er om til ham selv. Han vil nemlig aldrig væk fra Tottenham. 

Af David Paris 

Harry Kane mener, at hans klub Tottenham Hotspurts er ‘godt forberedte på fremtiden’ og at han ønsker at spille i klubben resten af sine professionelle fodboldkarriere.

Sidste sæson nettede den engelske landsholdsangriber svimlende 25 gange og var derfor en væsentlig årsag til holdets tredjeplads i Premier League. I sæsonens første to kampe har han dog ikke scoret, men ifølge det engelske medie er han fortrøsningsfuld.

Tottenham startede Premier League-sæsonen godt med fire point i to kampe, og Kane ser derfor gode muligheder for at forbedre sidste sæsons top tre placering.

“Jeg ville elske at blive her for evigt,” skulle 23-årige Kane angiveligt have sagt til det engelske medie Sky Sports frem mod dagens turneringskamp mod Liverpool. “Klubben er god i øjeblikket, og vi går fremad som en klub, og det er vigtigt. Så længe der er en vision med klubben, og vi ikke er forældede, er det perfekt.

“I øjeblikket er vi en ophidset gruppe af unge spillere med en god manager, god træning og et nyt stadion der også snart kommer.

“Jeg ville elske at være her for resten af min karriere. Vi er nødt til at se hvad der sker.”

Flere klubber har denne somme været ude efter Kane, blandet andet Chelsea Manchester United og Manchester City, men angriberen maner endegyldigt rygterne til jorden med ovenstående udtalelser.