Harry Kane har med gårsdagens 2-2 opgør mod Juventus og et mål slået endnu en rekord, og han skriver sig derfor ind i historien på lige fod med engelske legender som Lampard, Gerrard og Rooney. 

AF KRISTIAN PARIS

Angriberen fra Spurs formåede at reducere til 2-1 i gårsdagens CL-opgør mod Juventus som sluttede 2-2. Med hans mål slår han Steven Gerrards rekord som den englænder, der har lavet flest mål i Champions League nogensinde. En rekord som blev sat af Gerrard helt tilbage i 2008-2009 sæsonen – næsten 10 år siden.

Harry Kane har slået rekorden for fleste scorede mål i hele to kampe mindre end, hvad Gerrard bruge for at opnå samme antal mål. Og rekorden kan meget vel blive udbygget yderligere eftersom Tottenham har et godt udgangspunkt for returopgøret mod Juventus om to uger.

Som sagt reducerede Kane til 2-1 i kampen i går, og det bragte en lille smule håb til London klubben, der 10 minutter senere kunne se Higuain brænde et straffespark, der kunne have sendte Juventus foran 3-1.

Heldigvis for dem brændte han, og vores alle sammen Christian Eriksen scorede på et flot frisparksmål lidt senere i kampen.

 

Kane har indtil videre i denne sæson lavet 33 mål i alle turneringer, men i et interview roser han dog sine holdkammerater for deres mindst lige så gode indsats.

– Det var en fantastisk præstation, for nu har vi lavet to mål på udebane på, når vi mødes igen på Wembley. Jeg skulle have scoret på hovedstøddet, men jeg er bare klar til næste chance og på at lave endnu flere mål, fortalte Kane i interviewet efter kampen med den engelske avis the Daily Express.

Til resultatet har manager, Pochettino sagt følgende: “Du har altid behov for held i fodbold og i går gik det vores vej, og det er vi super glade for. Nu skal vi bare selv gøre det færdigt på Wembley. “