Den 24-årige angriber har længe tiltrukket sig interesse fra mange af de europæiske storklubber, men vil uden tvivl hellere blive i klubben, der har gjort ham så god, som han er. 

AF KRISTIAN PARIS

Harry Kane har nemlig indrømmet, at han regner med at spille hele sin karriere i klubben fra nord-London, selvom han er blevet sat i forbindelse med en storklub som Real Madrid. Det skriver goal.com

Angriberens målfarlighed for både klub- og landshold er blandt andet en af årsagerne til, at de nuværende Champions League mestre er interesseret i englænderen. Tottenhams direktør, Daniel Levy, kræver i øjeblikket omkring 1 milliard kroner for landsholdsspilleren.

 

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Mauricio Pochettinos mandskab har faktisk allerede slået netop Real Madrid i denne sæson, og lige nu er de hele tre point foran hovedstadsklubben fra Spanien i Champions League gruppen.

Kane har været i London siden han var 11 og har på den tid vundet to individuelle priser; to Golden Boot – prisen for Premier Leagues topscorer. Han udtaler nu, at han ikke ser nogen hast i at komme væk fra klubben – faktisk vil han helst bare blive i klubben.

  – Mit mål er at spille hele min karriere kun for Tottenham. Vi har et fantastisk hold, en eminent træner, professionelle faciliteter og lige nu er vi ved at få et nyt stadion. Lige nu er alt perfekt her og jeg er mere end lykkelig, udtalte englænderen til det tyske medie Bild am Sonntag.