Tottenham kom glimrende fra start i gårsdagens kamp, da Tottenham slog Dortmund 3-1, og her blev det også til to scoringer fra Harry Kane. Harry Kane glæder sig også over, at holdet nu også har bevist, at de kan vinde på deres nye hjemmebane. 

LONDON, ENGLAND – MAY 02 : Harry Kane of Tottenham Hotspur during the Barclays Premier League match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge on May 2, 2016 in London, England. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Kane glæder sig specielt over sit første af de to mål og Tottenhams sejr, der bringer dem på anden pladsen bag Real Madrid. Og det kan vise sig at være en rigtig vigtig sejr i en meget svær gruppe.

“Mit første mål var nok et af de bedste i min karriere indtil nu – det var fedt at se den gå ind. Det var også på et vigtigt tidspunkt i kampen, da det var godt at komme i front igen, efter de lige havde scoret”, siger Kane ifølge uefa.com.

“Jeg forsøger at bevise mit værd mod de bedste hold, og det er selvfølgelig rigtig fedt at få scoret to gange. Det vigtigste for mig er dog, at holdet vinder. Vi ville have en god start på Champions League, og det fik vi mod et rigtig stærkt Dortmund-hold.”

“Mange har talt om, hvor stærkt en gruppe vi er havnet i, men vi vil bevise vores værd mod de bedste. Der findes ikke en bedre måde at gøre det på, end ved at slå et meget stærkt hold som Dortmund foran vores egne fans. Det skal vi tage med os fremadrettet.”