Af David Paris

Den engelske landsholdsspiller Harry Kane fortæller, hvad hans klub Tottenham Hotspurs skal gøre, hvis de ønsker at beholde ham. Det skriver det engelske medie The Telegraph. Angriberen vil simpelthen bare vinde trofæer. Gør London-klubben det, vil Kane blive i klubben i fremtiden. Det er han sikker på, siger han til førnævnte medie.

Tottenham-træner Mauricio Pochettino tror dog, at Kane elsker og holder så meget af klubben, at han kunne være klar på at gå i historiebøgerne som en ægte Tottenham-spiller – ved at blive i klubben resten af hans karriere. Derudover slår den argentinske træner også fast, at Spurs, som klubben også bliver kaldt, skal passe på med at tage Kanes tilstedeværelse for givet. Der skal sættes pris på ham, fortæller han.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Coutinhos afgang til Barcelona i wekeenden er et bevis på, at det kan være svært at holde på de bedste spillere i Premier League, såfremt man ikke er blandt de klubber, der kæmper med om mesterskabet til de sidste i hver sæson – og de klubber, der er i finalen i Champions League, næsten hver sæson. Så måske burde Tottenham-fansene føle sig truet – hvis det skete for Coutinho, hvorfor skulle det så ikke også kunne ske for Kane?

Hovedpersonen selv siger: ”Jeg har altid sagt: bliv ved med at arbejde hårdt, bliv hele tiden bedre, så kommer man også til at vinde trofæer. Målet er, at så længe klubben bliver ved med at gøre det, så er jeg glad for at være her.”

Kane er lige nu 24 år og har kontrakt med Premier League-klubben til 2022 og i skrivende stund er der intet, der tyder på, at han måske kunne være interesseret i at forlade klubben til fordel for andre græsgange. Dog har Real Madrid meldt deres interesse i sidste sæson Premier League-topscorer og netop af den grund, har flere medier skrevet, at Kane sagtens kunne være på vej til udlandet – med det mål at vinde trofæer.