Den 27-årige midtbanespiller N’ Golo Kante har været i søgelyset under denne sommers VM. Nu kan ham og hans franske landsholdskammerater afgørende det hele. Læs med her, hvorfor den lille franskmand har været vital for nationens succes denne sommer. 

Den engelske angriber Gary Lineker mener nemlig, at Kante har været outstanding denne sommer. Han har været så god, at han har været slutrundens bedste spiller indtil videre.

Han har under hele slutrunden optrådt på Frankrigs midtbane sammen med verdensstjernen Paul Pogba. Det kommer de også til i dag, når de møder underdogsene fra Kroatien i VM finalen.

Den tidligere Barcelona angriber, Lineker, mener, at han er turneringens bedste…men også sammen med Luka Modric.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Kante en fantastisk spiller

“For mig, indtil videre, har N’Golo Kante været den bedste spiller ved VM. Han er ikke rigtig dne type, der tiltrækker sig opmærksomhed. Han er ikke ligesom angriberne” slog englænderen fast til det franske medie L’Equipe.

” Når Kante spiller, spiller Frankrig med 12 mænd. Han tæller for to midtbanespillere alene. Han er overalt og her og der. ”

Kante spillede tidligere for Leicester, da de vandt det engelske mesterskab. Nu er han blevet købt af Chelsea, hvor han også udgør en vital rolle på klubbens midtbane.

“Han kvalitet i pasningerne er formidable. Han kan spille igennem hver eneste linje på modstanderens hold. Det er en stor fordel  at have Kante på sit hold. Han er en af nøglespillerne på det franske hold og en af grundene til, at de er så store favoritter som de er. ”

“Jeg er en stor fan. Han er dne bedste spiller jeg nogensinde har set. Han læser spillet på en fremragende måde. På den måde har han også lettere ved at vinde bolden og erobre den fra modstanderen. Derudover kan han løbe så ufattelig meget. Det er vanvittigt. Det er fantastisk. Jeg er dybt imponeret. ”