N’Golo Kante venter lige nu på, at Chelsea får udpeget deres næste manager, der ikke er Conte. Dernæst vil han så tænke på at blive i klubben eller forlade den. 

Den franske midtbanespiller Kante har længe stået øverst på PSGs ønskeliste. De vil hente ham for 900 millioner kroner, efter han har haft tre meget succesfulde sæsoner med henholdvis Leicester og Chelsea. Han har været grundstenen for Chelseas sprudlende offensiv i sidste sæson.

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Andre medier har tidligere slået fast, at Kante ønsker at skifte en hel sæson med Europa League fodbold med Chelsea ud med Champions League fodbold med PSG.

Skiftet næsten i hus

Den 27-årige agenter og repræsentanter har mødtes med den franske klubs ditto og sportsdirektør Antero Henrique. Møderne har fundet sted i både London og i den franske hovedstad Paris. Handlen synes derfor meget sandsynlig.

I følge mediet France Football og Metro er Kante opsat på først at kende Contes efterfølger i Chelsea før han beslutter sig om, hvor hans skal spille næste sæson.

Den tidligere Napoli chef Maurizio Sarri forventes lige nu at blive udpeget som manager i London klubben. Han har nemlig imponeret big time med Napoli i Serie A.

Det betyder, at PSG bliver nødt til at vente med at jagte Kante til Chelsea har besluttet sig. Det bliver nok også først efter VM, hvor Kante er en central figur i den franske klub. Måske er det dette år, at Frankrig formår at slå sig fast som en verdens absolut bedste fodboldnationer. Landet har nemlig haft en del sorte og dårlige perioder og pletter, når det kommer til landsholdet.

Frankrig er i relativ nem gruppe, hvor det formentlig kun er Danmark, der kan udfordre giganterne fra Sydeuropa. Derudover møder de Australien og Peru i gruppen.