Transfervinduet er i gang og spillerne holder lige nu sommerferie i eksotiske egne af verden. I mellem tiden ligger,  hvad eksperter kalder verdens hårdeste liga, Premier League, stille og venter på sæsonstart i starten af august. Liverpool, der ikke har vundet et trofæ i mange år, kommer til at vinde titler næste sæson. I hvert fald, hvis man spørger anfører Jordan Henderson. 

Af David Paris 

Liverpool-anføreren Jordan Henderson tror på, at Liverpool i næste sæson bliver en stor udfordrer til Premier League – og alle de andre turneringer som Merseyside-klubben deltager i . Dette på trods af, at træner Jurgen Klopp indtil videre ikke har kunnet lukke handler med to vigtige spillere, nemlig Southampton-midterforsvareren Virgil van Djik og Naby Keita.

Indtil videre har The Reds, som klubben også kaldes, hentet den unge angriber Dominic Solanke hos rivalerne fra Chelsea og også skrevet under med den tidligere Roma- og Basel-spiller Mohammed Salah. Derudover håber klubben også på at hente de to førnævnte spillere, Virgil van Djik og Naby Keita, mens også Hull Citys venstreback, Andrew Robertson, kunne være på vej til Anfield Stadium.

Henderson, der i sin tid blev hentet i Sunderland, er i dag en vigtig del af Klopps midtbane, og i skrivende stund anfører, og han er sikker på, at Liverpool forbedrer sidste sæson fjerdeplads: Han siger følgende til det engelske medie The Guardian: “Vi skal sætte bare meget højt med holdet, de spillere vi har, og den manager vi har ønsker at vinde ting. Det er målet. Vi vil gå ind i hver kamp og hver turnering, med den indstilling at vi skal at vinde. Vi er nødt til at sætte baren meget høj. Der er masser af konkurrence om pladserne. Vi har en fantastisk gruppe spillere, der ønsker en bedre sæson i år end sidste år, og vi vil arbejde så hårdt som muligt for at imponere træneren for at blive blandt de startende 11 på banen.”