Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

West Ham-kaptajn Mark Noble fremhæver klubejerne David Sullivan og David Gold som vitale for klubbens nuværende fremgang.

West Ham blander sig overraskende helt oppe omkring de europæiske kvalifikationspladser i Premier League i denne sæson, og æren skal primårt gå til ejerne David Sullivan og David Gold, der kom til klubben for seks år siden. Det mener anfører Mark Noble. I et interview med Goal.com udtrykker han følgende:

“Nøgleordet er stabilitet. Klubben blev på en måde kørt som et cirkus i perioder de seneste 10-20 år. Gold og Sullivan har hentet gode spillere ind og skudt de penge ind, som var nødvendige. Derfor kører det godt for klubben.

Vi havde ti hårde år med forskellige folk i spidsen for klubben og adskillige trænere. Nu virker det til, at formanden og viceformanden har fået klubben stabiliseret. De driver den godt, og det giver mulighed for at komme videre og udvikle os.”

West Ham er kun ét enkelt point fra Manchester City, der ligger placeret på fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League.

West Ham flytter ind på det Olympiske stadion i London sommeren 2016, og får dermed forbedrede sine faciliteter markant, når man flytter fra det gamle og nedslidte Upton Park, også kaldet Boleyn Ground.

Det olympiske stadion har en tilskuerkapacitet på intet mindre end 60.000 overdækkede sæder, og dermed vil West Ham ikke bare få et af de mest moderne og topsikrede stadions i England, men også det tredjestørste stadion i hele Premier League