Den brasilianske superstjerne Neymar har afsløret, at han om få dage udgiver en single under det meget opfindsomme navn ‘Neymusico’ på facebook. Det skriver han på sin Twitter-profil. 

Af David Paris 

Neymar vandt både La Liga, Copa del Rey og scorede også en guldmedalje under sommerens OL-slutrunden i hjemlandet Brasilien. På trods af dette er superstjerne, der spiller i Barcelona, ikke tilfreds, for mere vil have mere og selvtilliden, vil nogen mene, er for høj hos Neymar.

Den 24-årige kantspiller har nemlig annonceret, at han bevæger sig ud i musikbranchen med sin første musiksingle. Kunsternavnet er det sjove og meget opfindsomme ‘Neymusico’. Det skrev den brasilianske superstjerne på sin Twitter-profil i går.

“Denne onsdag (d.14/09) starter min musikkarriere, da jeg udgiver min første single på facebook. Mit navn er Neymusico.”

Man må i sandhed håbe, at Neymars musikkariere kommer til at gå bedre end Barcelonas start på sæsonen, da den catalanske storklub chokerende tabte 2-1 til oprykker fra Alaves lørdag aften.

Følg Neymar Facebook-profil onsdag for at høre sangen…