Hvad tjener den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, egentlig? Hvis du nogensinde har grublet over det spørgsmål, så er denne artikel den helt rette for dig. 

Foto: Hamish Blair/Getty Images

Foto: Hamish Blair/Getty Images

Vi – hos fodboldspilleren.dk – har nemlig fundet ud af, hvad den danske målmand helt præcist tjener i hans kontrakt, som udløber i sommeren 2018.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Leicester har haft sin bedste sæson i indeværende sæson. Spillere som N’Golo Kanté, Jamie Vardy og Riyad Mahrez har gjort alt for at Leicester har spillet op til dåd, men manden som vogter buret har også haft en stor indflydelsen på succesen i denne sæson.

Kasper Schmeichels løn på et år

Her er lidt nørdede detaljer om Kasper Schmeichel*:

Schmeichel tjener intet mindre end 20,8 millioner kroner om året. En ugesløn på omkring 400.000 kroner eller en månedsløn på 1,6 millioner kroner.

  • Schmeichel tjener 57142 kroner hver dag
  • Altså en timeløn på 2380 (også når han ikke laver noget, f. eks. sover)
  • I minuttet tjener Kasper Schmeichel altså 39 kroner

*[Statistikkerne er hentet fra totalsportek.com]

Foto: Jan Kruger/Getty Images

Foto: Jan Kruger/Getty Images

Det tjener Schmeichel også

Kasper Schmeichel tjener derudover også penge, hvis han opnår diverse bonusser i hans kontrakt. En bonus kunne eksempelvis være, hvis Leicester City vinder Premier League i denne sæson, så vil hver spiller fra Leicester City sandsynligvis modtage en klækkelig sum. Bonusser er ikke inkluderet i denne statistik.

Læs også: Nicklas Bendtner løn: Så meget tjener Nicklas Bendtner