Det er noget af en nyhed, der både har ramt de engelske OG de tyske medier her til formiddag. Det forlyder sig nemlig, at en af de helt store talenter i Premier League, der er på udlån fra Bundesligaen, er blevet opsagt og sendt tilbage til sin egen klub. 

AF KRISTIAN PARIS

Swansea har angiveligt sendt Bayern Münchens midtbaneflop Renato Sanches tilbage til sydtyskland, fordi han er for dårlig og har for mange skader. Den unge spiller har ikke formået at spille en hel kamp, 90 minutter, for svanerne fra Wales siden de tabte 2-0 til Tottenham i begyndelsen af januar dette år. OG han har heller ikke spillet hele denne måned.

Det har bestemt ikke været den bedste tid for den tidligere meget talentfulde unge spiller. Han havde det svært i Bayern München og blev derfor udlejet til Swansea i håb om flere minutter i benene og mere erfaring og selvtillid.

AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA

Men det er ikke gået efter planen. For hans tidligere kendte eminente overblik og pasningsevne er nærmest forsvundet i den walisiske Premier League klub. I følge the Sun har Swansea nu sendt ham helt tilbage til Tyskland fordi han er skadet, og det er højst usandsynligt, at den tidligere vinder af the Golden Boy vil vende tilbage i denne sæson.

Det er en kæmpe skam for en spiller, der har så meget potentiale, og Swansea vil uden tvivl ærgre sig over hans mange skadesproblemer.

Sanches vil kæmpe mod tiden for at blive klar. Som så mange andre håber han nemlig på, at komme med til VM for Portugal til sommer, men det er som sagt ikke sikkert, at han når at blive klar og i fuld fitness igen inden slutrunden i Rusland til sommer.