Roy Keane mener at man har været for hård ved Van Gaal, han har jo stadig mulighed for at hive et trofæ hjem.

Af Lasse Dam Drescher

Roy Keane udtaler at Manchester United bliver nødt til at hente nogle store stjerner til sommer, hvis de vil være med i kampen om trofæet. Roy Keane mener ikke at det er Louis van Gaals skyld, at Manchester United er der hvor de er.

Manchester United har chancen for at hive et trofæ hjem, det er FA Cuppen hvor konkurrenten er Crystal Palace. Foto: Getty Images.

Manchester United har chancen for at hive et trofæ hjem, det er FA Cuppen hvor konkurrenten er Crystal Palace.
Foto: Getty Images.

Roy Keane udtaler følgende til Manchester Evening News:

“Jeg har ikke sympati for Van Gaal, men jeg syntes dog at han bliver behandlet for hårdt. Det er et meget svært job, og jeg syntes han har klaret det okay. Nu skal United bare lige have styr på holdet til næste sæson.

Det har altid været svært at træne et stort hold som Manchester United. Selv for David Moyes, og nogle gange for Sir Alex Ferguson. Der har været nogle gode signings, og nu viser de yngre spillere virkelig hvad de kan. Der er sket så meget i klubben, i de sidste tre-fire år.

Vinder Manchester United FA Cuppen, så skal tingene nok begynde og gå i den helt rigtige retning. Så får United alligevel et trofæ, i stedet for ingen.”

Læs også: Keane: Hent nogle spillere med med karakter