Lazios præsident Claudio Lotito bekræfter, at hans klub har modtaget adskillige bud på deres offensivstjerne Keita Balde denne sommer. Men ifølge præsidenten vil senegaliseren kun til én klub i hele verden. Læs, hvem det drejer sig om nedenunder. 

AF KRISTIAN PARIS

Lotito afslører, at der er tre klubber, der har budt 250 millioner danske kroner på den unge afrikaner. Klubben har dog prompte enhver form for henvendelse. Keita vil kun til en klub i Europa.

“For det første er det ikke sandt, at vi ikke har tilbudt Keita en ny kontrakt. ” sagde Lotito til Gazzetta dello Sport til gårsdagens transfermøde forud for weekendens Serie A kamp.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

“Vi har mødtes to gange med Keita agent, Roberto Calenda, og selv hans bror var med. Vi har tilbudt ham den samme løn som Miroslav Klose- den bedst betalte spiller under min ledelse. Svaret til det var, at han bare vil væk fra Lazio. ” 

“Der er været tre officielle bud på Keita – alle nogen jeg kan dokumentere. Milan ville give os 265 millioner kroner, West Ham tilbød 240 milloner kroner og Napoli har lagt et bud på 225 millioner kroner på bordet. ” 

Derudover slår Lotito fast, at Keitas eneste svar til de bud, er at han vil til Juventus – som den eneste i Europa.

Men Torino klubben har ifølge Lazio endnu ikke lagt et bud, der nærmer sig nogen af de andre. Det er kun lige over det halve af nogen af de andre, slår han fast.

Selvom Balde er utilfreds med at være i klubben, vil Lotito ikke gå ind i det rent kamppraktiske. Han vil lade det være op til  manageren, om hvorvidt han spiller i weekenden eller ej.