LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 08: Suk-Young Yun of Queens Park Rangers in action during the Barclays Premier League match between Queens Park Rangers and Manchester City at Loftus Road on November 8, 2014 in London, England. (Photo by Tom Dulat/Getty Images)

LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 08: Suk-Young Yun of Queens Park Rangers in action during the Barclays Premier League match between Queens Park Rangers and Manchester City at Loftus Road on November 8, 2014 in London, England. (Photo by Tom Dulat/Getty Images)

Brøndby IF har mandag hentet den 26-årige sydkoreaner Yun Suk-Young på en fri transfer, og selvom han har en fortid i Premier League, er han rimelig ukendt for dansk fodbold.

Yun Suk-Young kom til Europa for tre et halvt år siden, hvor han blev købt af Queens Park Rangers. På dette tidspunkt spillede den engelske klub i Premier League, men det blev ikke til nogen kampe for den sydkoreanske landsholdsspiller.

Efter en sæson i The Championship, var det tilbage til Premier League for QPR, og denne gang gik det bedre for Yun Suk-Young, der fik 23 kampe for QPR i Premier League, som dog rykkede ned i sæsonen.

Siden da har der hersket en svær tilværelse i The Championship for Yun Suk-Young, inden han er endt i Brøndby, hvor han skal være frem til nytår.

Den danske toptræner Mads Davidsen, der er en del af trænerstaben i den storsatsende kinesiske klub Shanghai SIPG, har et godt kendskab til den nye Brøndby-spiller, som ifølge ham er et niveau over den danske Superliga.

Han har uddybet spillerens kvaliteter over for Tipsbladet.

– Jeg har fulgt ham i nogle år – faktisk siden OL-turneringen i London 2012, hvor jeg analyserede kampene tæt. Det er grundlæggende en rigtig fin spiller, som både er god fremadrettet og kan forsvare. Han har de helt klassiske sydkoreanske dyder med høj sprintudholdenhed og villigheden til at køre på i 90 minutter, hvilket formentlig passer til Brøndbys nye spillestil, siger Mads Davidsen til tipsbladet.dk.

Den 26-årige forsvarsspiller i Brøndby IF kommer til at konkurrere med Svenn Crone om venstre backen i Brøndby, da Patrick Da Silva er langtidsskadet. Hvis du vil se Yun Suk-Young i aktion, er der her et par fine klip med ham.