LONDON, ENGLAND – APRIL 29: Anthony Joshua . (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Der var en del smil at finde på Manchester Uniteds træningsanlæg, da den britiske bokser Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua, alias Anthony Joshua var på besøg forud kampen imod Tottenham, som spilles denne søndag.

Af Nico Qazi

Anthony Joshua besejrede den 29. april Wladimir Klitschko i en kamp der beskrives som værende en af de bedste boksekampe i nyere tid. Den 27-årige britiske bokser har været verdensmester i vægtklassen sværvægt hos WBA og IBO siden april 2017.

Han besluttede sig her for nylig at besøge Manchester Uniteds træningsanlæg, forud deres kamp mod London-klubben, Tottenham Hotspur. Bokserens visit bød på en masse billeder med blandt andet Manchester United-træner José Mourinho.

Dette er altså blot to uger efter hans kamp i Wembley, mod Wladimir Klitschko, hvor han viser sig frem overfor Manchester United-spillerne på deres træningsplads, Carrington.

Der spilles fodbold på Anthony Joshuas Instagram. Medvirkende er blandt andet Wayne Rooney og Jesse Lindgaard.

Manchester United-træner José Mourinho, som tidligere har set Anthony Joshuas kampe, tilbyder efter træningspasset bokseren en Manchester United trøje med eget navn og nummer et på ryggen.

IBF og WBA mesterbokseren bød herefter, Manchester United spillerne på et billede til deres Instagram og Facebook kontoer.

Det er ikke første gang at store navne besøger Manchester United, med OL-helten, Usain Bolt og grime-rapper Stormzy på listen over kendis fans der har besøgt klubben.

Nedenfor ses nogle af billederne som er blevet taget: