Michael Owen bliver ofte kritiseret for hans mange holdninger til fodbold, men den engelske fodboldvært er stadig meget aktiv i forhold til at uddele hans holdninger om de seneste emner i fodboldverdenen.

NORWICH, ENGLAND – MAY 07: Paul Scholes (L) and Michael Owen (R) talk for the BT Sport prior to the Barclays Premier League match between Norwich City and Manchester United at Carrow Road on May 7, 2016 in Norwich, England. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Owen, som vandt Ballon d’Or i 2001, og spillede for England i Star Sixes-turneringen, har talt med The Mirror og her han udvalgt den bedste signing i dette transfervindue.

Den 37-årige tidligere topangriber har udvalgt Liverpools Mohamed Salah som det mest imponerende stykke forretning denne sommer. Owen mener, at egypteren vil tilføje Liverpool mange kvaliteter i den kommende sæson. Salah vender tilbage til England igen med skiftet til Liverpool. I engelsk fodbold har han også tørnet ud for Chelsea.

Til The Mirror udtaler Michael Owen følgende:

“Jeg synes, at Salah er et rigtig godt køb. Han greb ikke chancen i Chelsea, men dengang var han også yngre.

Imidlertid har han søgt succes andetsteds, og i Roma havde han en god periode. Han har en uhyggelig hurtighed. Jeg synes, Liverpool ligner en klub med et rigtig godt angreb lige nu.

De blev nødt til at forstærke truppen til Champions League-fodbold, og de udfordringer den turnering giver, så det er et vigtigt køb.”

Salah har været på Liverpools radar i et stykke tid, og selvom de var tæt på at få egypteren til Anfield i 2014, lykkedes det i stedet José Mourinho og Chelsea at løbe med den lynhurtige egypter.

Hans første ophold i engelsk fodbold var dog ikke nogen succes, og det lykkedes ikke Salah at blive fast mand på Stamford Bridge.

Han fik dog tilbudt en kickstart på karrieren i Italien, hvor han kom til Fiorentina og Roma på lejeaftale, før han skiftede til sidstnævnte i en aftale, der var 160 millioner kroner værd.

I sidste sæson scorede Salah 15 mål og medvirkede yderligere til 13 mål i form af oplæg i 31 ligakampe i en sæson, hvor Roma sluttede på en andenplads lige bag Juventus i Serie A.

Læs også: Arsenals vanvittige plan: Vil hente landsmand til Lacazette