Det ser ud til, at Chelseas målmand, Thibaut Courtois, forlader Stamford Bridge til fordel for Real Madrid. Derfor skal Chelsea have fundet en erstatning, hvilket ser ud til at blive Kasper Schmeichel.

NIZHNY NOVGOROD, RUSSIA – JULY 01: Kasper Schmeichel of Denmark clears the ball during the 2018 FIFA World Cup Russia Round of 16 match between Croatia and Denmark at Nizhny Novgorod Stadium on July 1, 2018 in Nizhny Novgorod, Russia. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

I følge fodboldeksperten, Peter Kjær, skal Kasper Schmeichel til Chelsea. Han er i hans bedste år, og Chelsea står og mangler en god erfaren målmand. Derfor ville matchet være perfekt. Kasper Schmeichel, der jo har stor Premier League erfaring efter flere sæsoner i Premier League.

– Det er en fornuftig tankegang fra Chelseas side. Kasper Schmeichel er en af de bedste målmænd. Det har han bevist gang på gang de senere år. Og hvis Chelsea mister deres nuværende målmand Thibaut Courtois, så er det jo en logisk tankegang at få en rigtig dygtig målmand, som har en kæmpe erfaring i Premier League.

Tidspunktet er det helt rette

Sådan siger Premier League-eksperten Peter Kjær i dagens udgave af BT, og den tidligere landsholdsmålmand mener, at tidspunktet er det helt rette for Kasper Schmeichel:

– Alle grønne lamper lyser. Jeg tror ikke, at Kaspers aktie kan stå bedre. Og jeg har svært ved at se, at den kommer til at stå bedre på noget andet tidspunkt i hans karriere, fordi han har haft så opadgående en kurve, som kulminerer med VM. Jeg siger ikke, at det er nu eller aldrig. Men det er i hvert fald nu, at hans aktie står bedst.