Liverpool-manager Jürgen Klopp har i øjeblikket scouts på plads rundt om i Tyskland. Og nærmere bestemt i klubben Gladbach hvor vi kan finde de to dansker Andreas Christensen og Jannik Vestergaard. Det er dog en tredje spiller, Klopp vil have fingrene i. Det skriver Sunday Express.

Af Anders Lang Jensen

Moenchengladbach's Mahmoud Dahoud in action during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Bayer Leverkusen in Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, 07 May 2016. Photo: INA FASSBENDER/dpa

Photo: INA FASSBENDER/dpa

Det drejer sig om den unge midtbanespiller Mahmoud Dahoud, som altså spiller for tyske Borussia Mönchengladbach. Og han var også med senest i Gladbach´s nederlag i England til Manchester City på 4-0.

Liverpool var også interesserede denne sommer, men The Reds lykkedes ikke med at få fat i den 20-årige guldfugl, som har en stor karriere foran sig.

Tyske Klopp vil eftersigende sende et bud af sted mod Tyskland og Gladbach på de £25m, når transfervinduet lukker op, og kalenderen skriver januar om nogle måneder.

Og medier skriver også, at Dahoud afviser en ny kontrakt hos den tyske klub. Hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2018, men et skifte virker sandsynligt og i Dahouds egen interesse.