Franske M´Baye Niang er interessant for flere klubber rundt om i Europa. Heriblandt engelske Leicester og Stoke. Det erfarer Sky Sports.

Af Anders Lang Jensen

NIANG BILLEDE I TEKSTEN

Foto: Getty Images

Premier League-klubben Leicester City er ude efter den franske U21-landsholdsspiller M´Baye Niang. Allerede tilbage i januars transfervindue ville de have ham. Men der kunne de ikke nå til enig om en handel med AC Milan, hvor offensivspilleren til daglig spiller. Men Leicester er altså ikke de eneste englændere, som er interesserede i Niang. Det er danske Jakob Haugaards Stoke-mandskab altså også ifølge mediet. Og en helt tredje klub som meldes glade for franskmanden, er tyske Borussia Dortmund. De har også planer at byde på stortalentet.

Den 21-årige spiller skadede sin ankel i et biluheld tilbage i februar måned. Men på det seneste er han kommet tilbage, og har imponeret i Serie A med nogle stærke præstationer.

Niang kom til Milan fra franske Caen i 2012. Han har brugt en del tid på udlån. Det er foregået hos franske Montpellier og italienske Genoa. Og i denne sæson er det blevet til 8 kasser i 20 optrædener for N´Baye Niang.