Jan Kliment er stærkt tilfreds med sin tilværelse i Brøndby og er nu igang med sin anden sæson fra et lejeophold fra tyske Stuttgart. 

Kliment nyder at spille under Zorniger, som har givet ham chancen flere forskellige steder og han er glad for, at han er en træner, der ikke pakker tingene ind.

BRONDBY, DENMARK – JULY 16: Hany Mukhtar, Benedikt Rocker, Kasper Fisker and Jan Kliment of Brondby IF celebrate after the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and FC Midtjylland at Brondby Stadion on July 16, 2017 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

“Han er meget opmærksom på alt, og han snakker meget med sine spillere. Han pakker det ikke ind, og han kan være meget kontant, når han siger sin mening, men det kan jeg godt lide. Det er bedre at få at vide, at han er irriteret på én for at spille dårligt, end at man slet ikke får noget at vide efter en kamp. Men han er selvfølgelig også hurtig til at rose én, når man har spillet en god kamp”, siger Kliment til Brøndbys hjemmeside.

“Han (Alexander Zorniger, red.) har reelt set givet mig tre chancer – én i Stuttgart, én i Brøndby første gang, og nu endnu én i form af forlængelsen af lejeaftalen. Så jeg er glad for at vide, at både han og Troels (Bech, red.) tror på mig, og de ved også, hvilke områder jeg skal forbedre mig i. De er meget vigtige for mig, de to. ”

Kliment står noteret for fire Superliga-scoringer og tre assists. Hvilket også har været med til at hjælpe Brøndby til deres gode start i superligaen.