(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Efter kampen sagde Klopp følgende om Allisson: ”  I sidste uge stod han fænomenalt og alle snakkede om det. Det var tydeligt, at han havde niveauet. I dag havde han bare en dårlig dag, og det er bare med at komme videre.” slog den tyske manager fast.

“Vi skal lære af det. Og det har vi tænkt os. Vi skal se på film, hvordan Joe Gomez kunne have klaret situationen ved at sparke bolden væk. Derudover kunne Virgil også have gjort noget. Helt sikkert.” fortsatte han.

“Det er dog Alissons førsteberøring, der gør, at bolden ryger væk. Han driblede og de scorede og det er risikoen ved at drible nede bag ved. Jeg sagde til ham, at det vigtigste var, at vi vandt. Og det gjorde vi. Så er det ikke lige så slemt. ”

“Men det var en fejl fra Alisson. Ingen målmand burde drible i den situation. Men det gjorde han. Og det er det. For mig er det mest interessante, hvordan  Alisson nu reagerer og kommer videre herfra. Man kan være nervøs og alt det der, og det skal man bare se udover. ”

Liverpool fører lige den bedste engelske række. Og det er Alisson rimelig glad for. I sidste sæson var klubben lige ved og næsten ved at hive et trofæ hjem, da de endte i Champions League finalen. Måske kan Merseyside klubben gøre det om nu.