Liverpools boss Jürgen Klopp afslører, at han har været i kontakt med Borussia Dortmunds skadede stjerne. 

AF KRISTIAN PARIS 

Liverpools manager har med sine udtalelser bragt nyt liv til spekulationerne om, hvorvidt Klopps tidligere spiller har en fremtid i det engelske.

Der er tale om Klopps tidligere spiller, Mario Götze, der i øjeblikket er skadet og må se til fra sidelinjen. De to havde hinandens selskab, da de begge var i Dortmund. Götze prøvede lykken hos rivalerne Bayern München, hvor tingene ikke altid gik som forventet.
Han vendte tilbage til Westfalen stadion i sommers, hvor han atter tørner ud for de gul/sort-stribede tyskere.

En skifte for tyskeren til Liverpool og hans gamle manager vil måske kunne vække ‘den gamle Götze’ til livs, og han vil kunne nå hans gamle form.

Det må dog vente, eftersom Götze fornyligt er blevet diagonistiseret med en sjælden metabolsk fejl. Det betyder, at hans krop ikke kan omdanne proteiner, fedt og kulhydrater ordentligt. Det lader både klubben og spilleren uvis om fremtiden, og inden ved, hvornår han vender tilbage.

På trods af hans ‘fitness’ problemer fortsætter rygter med at gå om et skifte til engelske Liverpool og tyske Klopp. Det forstærkes af, at de to har siden deres adskillelse fortsat med at være i kontakt.

“Vi har været i kontakt, det kan jeg bekræfte. Nu, hvor han har fået diagnosen, bliver han nødt til at tage stilling til det og arbejde med det – det er sådan han kommer videre.” 

Selvom Klopp stadig er usikker omkring fremtiden for den unge tysker, består der tydeligvis stadig et stærkt bånd de to imellem, og det er bestemt ikke usandsynligt, at hvis Götze kan overkomme hans fysiske problemer, vil han kunne blive genforenet med sin gamle træner.