Liverpools cheftræner, Jürgen Klopp, har i et interview med the Telegraph afsløret, at han sagde nej til flere klubber for at komme til lige netop Liverpool for to år siden – læs hvem det drejer sig om nedenunder. 

AF KRISTIAN PARIS

Han afslører nemlig nu, at han afslog at komme til ‘en legendarisk engelsk klub’ inden han valgte at takke ja til Liverpool.

Den tyske træner tog springet fra Dortmund og Bundesligaen til Premier League og Anfield bare måneder efter det blev officielt, at Liverpools forhenværende træner, Brendan Rodgers blev fyret fra den traditionsrige klub.

Siden da har Klopp fået Liverpool tilbage i the Champions League, men han afslører til Soccer Laduma, at han takke nej tak til at komme til en anden klub i samme liga. Angiveligt var både Manchester United og Chelsea interesseret i den succesrige træner. To klubber, der på det tidspunkt ikke levede op til tidligere tiders succes under henholdvis Louis van Gaals og Jose Mourinhos ledelse.

 

 (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

– Jeg fik et tilbud fra en anden historisk klub i England for to år siden, men jeg havde det aldrig godt med det. Det føltedes ikke rigtigt, men da Liverpool ringede var det rigtigt – jeg kan ikke forklare det.

The Telegraph har også afsløret, at den tyske træner havde chancen for at komme til Manchester United helt tilbage i 2013, men afslog tilbuddet, fordi han hellere ville kæmpe om Bundesliga trofæet med Dortmund.

Klopp har fået Liverpool tilbage til noget af deres gamle niveau – i hvert fald top fire.

– Vi bliver nødt til at forbedre os. Og det vil vi. Vi har det godt og ejerne er glade. Liverpool er en fantastisk klub og mit mål er med sikkerhed at vinde Premier League med den.

Han må dog vente til næste sæson, for lige nu er klubben hele 12 point efter førerholdet, Manchester City.