Liverpools manager, Jürgen Klopp, har forsvaret hans beslutningen om at udskifte Philippe Coutinho ved pausen i forbindelse med Liverpools 2-0 nederlag til Leicester City i Carabao Cup.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Coutinho havde sin kun anden optræden i startopstillingen i denne sæson efter han vendte tilbage fra en skade mod Burnley i kampen, der endte uafgjort i weekenden.

Brasilianeren havde været en stor trussel mod Leicesters mål i første halvleg, men blev altså skiftet ud i pausen.

En beslutning, Klopp fortæller, var blevet truffet før kampens begyndelse.

-Det var planen før kampen, fortæller Klopp til journalisterne efter 2-0 nederlaget.

-Han mangler spilletid, men det var planlagt fra starten af, at han kun kunne skulle have 45 minutter.

-Det stod klart, at 45 var grænsen for, hvor lang tid han kunne spille. Vi bliver nødt til at få ham kampklar igen, men vi kan ikke presse ham igennem det.

SE OGSÅ: Stadionpølser: Her er priserne på pølser på de 14 Superliga-stadions

Nederlaget mod Leicester betyder, at Liverpool nu er uden sejr i de seneste fire kampe. Sidste sejr kom mod Arsenal, hvor man vandt 4-0, kort før landsholdspausen.

Igennem sommerens transfervindue har der været megen snak om en exit for Philippe Coutinho. Blandt andet i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.

På grund af spekulationen, og en skade oveni det, var Coutinho ikke med fra sæsonens start.

I Coutinhos fravær skinnede Mohamed Salah og Sadio Mané virkelig igennem, og sidstnævntes indflydelse på holdet kunne man klart se i forbindelse med 5-0 nederlaget til Manchester City, hvor han blev udvist ved stillingen 1-0.

SE OGSÅ: Officielt: Her er de nominerede til Golden Boy-prisen – fire danskere nomineret