Af David Paris

Jurgen Klopp er normalt ikke en personlighed, der plejer at blive provokeret over spørgsmål fra andre mennesker eller upassende adfærd. For det meste tager den tyske Liverpool-manager alting med et gran salt, men det har ikke været tilfældet denne gang, da en journalist fra det engelske medie The Telegraph spurgte om, hvilke spillere han er forelsket i.

Spørgsmålet kom på en presse konference i går forud for Champions League-kampen mod Spartak Moskva. Den nuværende Tottenham-træner Mauricio Pochettino sagde tidligere på ugen, at han var forelsket i sin spiller og stjerne Harry Kane. Spørgsmålet til Klopp kom altså som en reference til dette.

“Jeg er virkelig imponeret over, at vi er i en pressekonference i Champions League, og vi taler om ting som dette,” sagde Klopp ironisk. Jeg forstår virkelig ikke det her mere. Spørgsmålet og mit svar er ikke vigtigt for kampen mod det russiske hold, det er bare en engelsk ting at spørge om sådan noget der. Pochettino elsker Kane, og hvem elsker jeg, det er spørgsmålet. Spild af tid – jeg svarer ikke på det.”

Efter svaret rejste han sig og gik væk. Han virkede sur og irriteret. Det skriver det førnævnte engelske medie i hvert fald.

Loris Karius will start for Liverpool tonight, although Klopp has stressed that Simon Mignolet remains the squad’s No 1 keeper.

Den tyske målmand Lorius Karius kommer til at starte på kassen for det engelske hold, der også bliver kaldt The Reds. Dette på trods af, at det egentlige førstevalg Simon Mignolet både er klar og i ok form.

Karius stod også den sidste Champions League-kamp, men efter den forsikrede træner Klopp medierne om, at det ikke nødvendigvis betød, at bare fordi han stod de internationale kampe, så var han førstevalg.

“Jeg ser bare dette som en chance, når jeg kommer til at spille, for at bevise mig selv til manageren og bruge denne Champions League-kamp som en chance for mig selv til at vise ham, jeg er klar til hvad som helst, hvilken som helst turnering.” sagde Karius.