Liverpools træner Jürgen Klopp mener ikke, at Sadio Mané skulle have været vist ud i lørdagens kamp mod Manchester City. Han kalder episoden for et uheld.

SANTA CLARA, CA – JULY 30: Liverpool FC Coach Jurgen Klopp looks on during the International Champions Cup match between Liverpool FC and AC Milan at Levi’s Stadium on July 30, 2016 in Santa Clara, California. (Photo by Lachlan Cunningham/Getty Images)

Liverpool fik sig en ordentlig snitter, da man mødte Manchester City, som var værter i dagens kamp. Hele 5-0 vandt hjemmeholdet, men The Reds havde formegentligt ikke tabt så stort, hvis ikke det var for Manés røde kort i første halvleg.

LÆS OGSÅ: Ser I med, Liverpool? Keita BRAGER den ind for Leipzig – scorer fra 30 meter

Mané fik rødt kort, da han ramte Ederson på kinden med sin støvle, og episoden så meget voldsom ud på TV, og blev da også takseret til et rødt kort.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, er dog fast besluttet på, at udvisningen ikke var korrekt:

-Vi havde alt, vi skulle bruge, da vi var 11 mod 11. Vi havde chancerne. Det første var unødvendigt at lukke ind, der var vi for afslappede, siger tyskeren ifølge BBC til Sky Sports.

-Men den afgørende situation i hele kampen, var det røde kort. Jeg synes ikke der var rødt, for Mané så ikke keeperen. Det var et uheld. Keeperen kom ud af sit mål og Mané gik efter bolden. Jeg håber, folk ser det for hvad det var.

-Sadio har det dårligt med det. Det er hårdt for ham. Forhåbentlig er det ikke en alvorlig skade, men det var et uheld. Foden var ikke så højt løftet og keeperen kom ud med hovedet mod bolden.

Pep Guardiola har også et par ord at sige om et af kampens højdepunkter.

-Mané så ham ikke, for han kikkede kun på bolden. Sammenstødet var voldsomt, men jeg ved ikke om det er til rødt. Jeg kommenterede heller ikke situation, da Kyle Walker fik rødt mod Everton, så det kommer jeg heller ikke til at gøre i dag.

LÆS OGSÅ: Værre end Paulinho og Dembélé: Se Emre Mors præsentation i Celta Vigo