Liverpools manager, Jürgen Klopp, slår fast at en af hans spillere lige nu er blandt de fire bedste fra sit land. Det sker i et interview forud for dette års VM til sommer i Rusland – som England naturligvis er kvalificeret til. 

AF KRISTIAN PARIS

Der er tale om Adam Lallana, der har haft en meget skadesplaget sæson. Faktisk har han kun formået at spille 10 Premier League kampe for Klopps mandskab, men er nu her i foråret endelige tilbage i fuld fitness og klar til at kæmpe med om mesterskabet.

 

Mats Hummels i duel med Adam Lallana. Foto: Getty Images.

Selvom han ikke har spillet meget i denne sæson, er han alligevel blevet udtaget til Englands trup, der skal spille venskabskampe mod Italien og Holland som næst sidste forberedelse til VM til sommer. I et interview med ESPN, slår Klopp fast, at han mener, at Lallana er blandt de fire bedste englændere i verden.

“Adam har måske haft den sværeste sæson i år hidtil i sin karriere, men han er stadig en af Englands tre eller fire bedste spillere. Det har været svært, fordi han har været så meget skadet som han har. Han har behøvet tid til at komme tilbage i fuld fitness igen og det har vi givet ham.” slog den tyske manager fast i interviewet.

Selvom han kun har spillet 1x fulde 90 minutter siden han er kommet tilbage fra sin skade, slår Klopp fast, at den engelske landsholdsmanager, Gareth Southgate, skal føle sig velkommen til at bruge Lallana så meget som han har lyst til – han skal i hvert fald ikke holde sig tilbage.

Derudover kan Klopp også glæde sig over, at nyindkøbet Chamberlain også er blevet ringet op af landsholdet siden oktober sidste år. Og Klopp mener bestemt, at han har fortjent det.