Liverpool jagter Premier League-titlen. Med en kamp spillet mere end andenpladsen fra Manchester City fører Liverpool den bedste engelske række lige nu. Og det er det der i fokus for træner Jurgen Klopp. Og ikke alt det Barcelona-bullsh*t.

The Reds som Liverpool også kaldes, ligger i skrivende stund nummer 1, men kun med to point ned til City. Samtidig er Merseyside-klubben i semifinalen i verdens fineste klubturnering; Champions League. Der skal de møde selveste Barcelona, men det er ikke noget, der bekymrer træner Jurgen Klopp. Ifølge det engelske medie Goal.com er han nemlig fast fokuseret på at gøre det godt i den hjemlige liga først.

Klopp gør i et interview opmærksom på, at han vægter højt, at fokus skal være på den næste kamp. Mod Huddersfield fra den nederste række af Premier League. Såfremt Premier League-titlen kan komme i hus vil det nemlig være første gang i 29 år, at det sker. En stor bedrift for klubben, der i 1990’erne var blandt de mest vindende i engelsk fodbold.

MADRID, SPAIN – APRIL 21: Andres Iniesta of FC Barcelona is subbed off during the Spanish Copa del Rey Final match between Barcelona and Sevilla at Wanda Metropolitano stadium on April 21, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)


Klopp udtaler sig om Barcelona-bullsh*t

Klopp siger følgende om Barcelona-bullsh*t: “Nogle vil altid spørge om vi i Liverpool tænker på Barcelona. Tænker på Barcelona-kampen. Og sådan noget bullsh*it. Det gider vi ikke. Vi er fokuserede på Huddersfield, for det er det, der tæller. Der er flere kampe tilbage. Og Manchester City skal også spille kampe. Måske sætter de point til. Men først og fremmest handler det ikke om andre hold. Vi kan kun snakke og spille for os selv. Og det er derfor jeg ikke gider og snakke om fremtidige kampe. For vi kan ikke gøre noget lige nu. Det er noget andet der tæller i dette øjeblik. Og så må se med alt det der Barcelona-bullsh*t.