Transfervinduet har været turbulent for Liverpool og ikke mindst klubbens helt store stjerne, Philippe Coutinho, der indleverede en transferanmodning og i flere omgange var på vej til den catalanske storklub Barcelona. 

Af David Paris 

Transfervinduet er lukket og den brasilianske offensivspiller fra Liverpool, Philippe Coutinho er stadig at finde i den engelske Merseyside-klub. Den offensive midtbanespiller skulle i starten af transfervinduet have gået til ledelsen i Liverpool og personlig indleveret en transferanmodning; han havde hørt, at Barcelona var interesserede og ville derfor gerne afsted til La Liga.

Coutinhos ønske er ikke blevet opfyldt og årsagen er endnu ukendt. Om det er Liverpool eller Barcelona, der har været stopklodsen i skiftet er ikke til at vide. Nu må den tidligere Inter-spiller i hvert fald spille mindst 5 måneder mere hos The Reds. Det næste transfervindue åbner nemlig først til januar.

Liverpool-træner Jurgen Klopp fortæller, at han ikke er bange for at bruge Coutinho på holdet, og at han ikke tror, at spillerens ønske om et skifte væk kommer til at påvirke hans og resten af holdets spil på banen. Han siger følgende:

“Vi har stadig en rigtig god spiller på holdet, der kan spille en god omgang fodbold” sagde Klopp, interviewet af det tyske medie SPORT1. Tro ikke på alt, hvad du hører i pressen, eller at de tilbud fra store klubber du kender, rent faktisk har været rigtige tilbud. Det er ikke rigtigt. Tilbuddet er der måske et kort øjeblik, men så heller ikke mere og så skulle det allerede være overstået.

“Vi er ikke som George Orwell, hvor alle kender ham straks. Vi har præcis den situation, vi ønskede, og ingen andre situationer ville være bedre.”