Af David Paris 

Liverpools træner Jurgen Klopp sad i går aftes og var enormt skuffet og ked af det på Liverpool-bænken. Hans mandskab fra England havde nemlig smidt en 3-0-føring væk og så kan vi godt forstå, at kampen resultat, 3-3 mod Sevilla i går aftes i Champions League, føles som at have tabt kampen. Det er der ikke noget at sige til. Men hvordan kan The Reds kollapse sådan og ikke bare ‘cruise’ kampen hjem efter de havde scoret det tredje mål?

LIVERPOOL, ENGLAND – NOVEMBER 08: Philippe Coutinho of Liverpool (r) celebrates scoring his side’s first goal with Emre Can of Liverpool during the Barclays Premier League match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield on November 8, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Fodbold er nu en gang sådan, at selvom man beskylder sporten for ikke at være energiske, aggresiv og mega kedelig, kan der ske enorme overraskelser. En udligning i tredje minut af dommerens overtid har stjålet overskrifterne her til morgen. Det skete i kampen mellem Sevilla og Liverpool. Sidstnævnte var foran 3-0, men måtte se måltavlen skifte til 3-3 sent inde i overtiden. Havde de vundet kampen, var de direkte videre i knockout-fasen i verden fineste klubturnering, Champions League.

Tidligere i kampen havde Roberto Firmino nettet to gange og den tilbagevenden fløjspiller, Sadia Mane havde også sat sit aftryk på kampen med én enkelt scoring.

Træner Jurgen Klopp fortæller dette efter kampen: “Det føles som om vi har tabt kampen. De andre føler, at de har vundet, men det har de ikke. Det er sådan spillet er og det er skæbnen på vores liv og vi må leve med det og finde en løsning.”

“Før kampen, hvis du havde sagt, at det ville blive uafgjort, så havde det været fint med mig. Et udmærket resultat. Men når vi sidder på hele kampen og tilmed er foran 3-0 så er det ikke tilfredsstillende, at vi ikke vinder kampen.”