Her ses Riccardo Saponara til højre i en luftduel mod Ternanas, Guidi Di Meo.

Her ses Riccardo Saponara (til højre) i en luftduel mod Ternanas, Guidi Di Meo.

Flere italienske sportsaviser, er i dag ude med historier, der bekræfter Jürgen Klopps interesse for den kun 23-årige italienske offensive midtbanespiller, som man vil forsøge at hente allerede i vinterens transfervindue.

Der er tale om den 23-årige italiener, Riccardo Saponara, som til dagligt spiller for den italienske klub, Empoli, der har sin daglige tilværelse i Serie A, Italiens bedste fodboldrække.

Empolis præsident har selv nægtet at udtale sig om sagen, han siger i et interview til den italienske avis, La Nazione:

Vi vil ikke udtale os om eventuelle transfers, da det kun vil destabilisere truppen i resten af dette år.

Riccardo Saponara mener ikke selv, at chancen for, at han skifter allerede til januar, er særlig stor. Han har kun spillet 10 kampe, med 4 mål til følge og samme antal assists. I et interview med La Nazione udtaler Saponara:

Jeg er meget beæret over interessen, men jeg forventer ikke, at der vil ske noget allerede i vinterens transfervindue. Det tror jeg ikke, klubben tillader. Men hvis den gør, så er jeg klar til Premier League.

Han har førhen været knyttet til Milan, hvor han fra 2013 til 2015, spillede 8 kampe med 0 mål til følge. Her til sommer, valgte han så, at skifte tilbage til Empoli, hvor han også spillede fra 2009 til og med 2013.