Jürgen Klopp og Liverpool, vandt imponerende over West Ham United i lørdagens Premier League-kamp, og det glæder Jürgen Klopp.

Og nu er Jürgen Klopp ude med meget store roser til en af spillerne, som deltog i kampen.

Der er nemlig tale om venstrebacken Alberto Moreno, der i går gjorde comeback, efter at have været ude med en skade, der har holdt ham ude siden november måned.

LIVERPOOL, ENGLAND – OCTOBER 17: Wayne Rooney of Manchester United is challenged by Alberto Moreno of Liverpool during the Premier League match between Liverpool and Manchester United at Anfield on October 17, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/medie-liverpool-rekordbyder-paa-real-madrid-stjerne/

– Det fortjente han, for han arbejder fortrinligt til træning hver dag. Vi er på et tidspunkt i sæsonen, hvor vi spiller mange kampe og derfor har brug for alle mand, siger Jürgen Klopp til Liverpools hjemmeside.

Næste opgave for Liverpool er på lørdag, hvor Newcastle venter hjemme på Anfield.

Tyskeren hylder nu venstrebacken, efter hans fantastiske præstation i gårsdagens kamp, samt hans indsats på træningsbanen.

“Jeg elsker, at jeg fik muligheden for at sætte Alberto på banen og lade ham opleve og spille igen.”

“Det fortjente han, for han arbejder fortrinligt til træning hver dag. Vi er på et tidspunkt i sæsonen, hvor vi spiller mange kampe og derfor har brug for alle mand”, siger Jürgen Klopp til Liverpools hjemmeside.

Næste opgave for Liverpool er på lørdag, hvor Newcastle venter hjemme på Anfield.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/medie-liverpool-rekordbyder-paa-real-madrid-stjerne/

Også Chelsea skulle være meldt interesserede, og dette skulle efter sigende være Madrid-stjernens fortrukne destination. Og interessen skulle være gensidig, da Chelsea i øjeblikket forhandler om potentielle salg af Eden Hazard og Thibaut Courtois, som rygtes til den spanske hovedstad.

Madrid-spilleren har kontrakt med Real Madrid til 2023, hvilket efter al sandsynlighed medfører, at den unge spanier er særdeles dyr. Liverpool har dog masser af midler til rådighed efter salget af Philippe Coutinho. ”The Reds” tjente efter sigende i overkanten af 1,1 milliard kroner på salget af den brasilianske stjerne.