Liverpool-manager Jürgen Klopp understreger, at der ikke er nogen grund til at tro, at klubben ikke skulle være sultne efter flere titler i den nye sæson.

Det var en stor triumf for Liverpool og klubbens manager Jürgen Klopp, da Champions League-trofæet blev vundet i sidste sæson. Det var tyskerens første titel i hans tid i den engelske klub, og nu fortæller den karismatiske træner, at hans mandskab er sulten efter mere. 

”Ingen bør være bekymret for, om vi bliver selvtilfredse. Der er masser af grunde til at forblive grådige. Vi har prøvet så mange ting for at vinde, og endelig lykkedes det,” siger Klopp. 

”Champions League er den største turnering i fodbold bortset fra VM. Men nu vil man vinde den hele tiden. Vi er ikke tilfredse, og vi er ikke klar til at gå hjem. Vi har vundet noget, som vi kan sætte i vores trofæskab, men vores attitude ændrer sig ikke.”

Liverpool-manageren fortæller, at han var overvældet af de scener, der udspillede sig i Madrid efter slutfløjtet i finalesejren over Tottenham, ligesom den efterfølgende bustur rundt i Liverpool gjorde ham sulten efter at hive flere trofæer hjem til Anfield.

”Det var totalt overvældende. Det var svært at fatte, og en af de bedste oplevelser jeg har været vidne til i mit liv. Alle fortæller dig, at det er noget helt specielt at vinde noget med Liverpool, og det her var beviset,” siger Klopp og fortæller, at han var fuldstændig overvældet af stemningen og fremmødet i byen, da holdet kørte rundt i Liverpool på sejsrunde. 

”Vi fik øjenkontakt med så mange mennesker – folk i slutningen af 60-årsalderen og ældre. Det betød så meget for os, og det betød tydeligvis meget for alle de mennesker. Det var fantastisk. Selv i dag kan jeg vågne op og tænkte, at det stadig er sandt.”