Liverpool fik i sidste sæson ny manager i tyske Jürgen Klopp, der kom fra nogle succesfulde år i Dortmund. Det medførte store omvæltninger. Læs her, hvad han siger til de seneste transferrygter. 

AF KRISTIAN PARIS

Jürgen Klopp har et i interview med britisk tv slået fast, at Liverpool ikke er en klub, der sælger ud. Det kommer efter der den seneste tid har gået rygter om, at der vil komme et stort bud på klubbens offensivprofil Phillippe Coutinho.

 

The Reds har eftersigende afvist et stort bud fra selveste Barcelona, der hellere end gerne ville
betale ca 560 millioner for den brasilianske playmaker.
Dog forventes det ikke, at de catalonske giganter har givet op. De vil komme med et ny bud i
løbet af ugen.
Og Barcelona skal måske ud og spendere rigtig mange penge, hvis de skal kunne erstatte en
spiller som Coutinhos landsmand, Neymar, der over en uges tid har været sat i forbindelse med
et skifte til PSG, eftersom han er utilfreds med altid at stå i skyggen af Lionel Messi.

The Mirror bringer interviewet forud for the Reds pre season kamp i Asien mod Leicester i det såkaldte Asia Trophy. ” Meget få kan ikke se, at vores spillere er ret gode. Dog insisterer jeg på, at Liverpool ikke bare sælger ud.  At holde på denne gruppe spillere vil kun give mening. ” 

Selvom Coutinho har var at finde meget på i klubbens kampe sidste sæson på grund af skader, er Klopp stadig overbevist om, at brasilianeren har en fremtid i klubben.

“Phil er en meget vigtig spiller, og vi bliver nødt til at kunne spille uden ham på banen også.. Han var ude nogle få kampe sidste sæson, og da han endelig kom tilbage var han ikke i den bedste form. Derfor var det kun naturligt, at det tog noget tid, før han igen var tilbage i rytmen. Vi skal være bedre i situationer som den.”