Efter Liverpools 1-1-kamp mod Arsenal i weekenden udtalte Liverpool-træner Jurgen Klopp sig om en af sine spillere. Det handler om James Milner. Og han blev rost til skyerne. Med en meget bizar kommentar med i tasken. Det er vel bare Jurgen Klopp i sit es. Det skriver Goal.com i hvert fald i dagens avis.

Den tidligere Aston Villa- og Manchester City-midtbanespiller er blevet en af de helt store anonyme helte i Liverpools succes det seneste års tid. Han er en af de mest loyale spillere og han brokker sig aldrig. Han spiller den plads, der er brug for: om det er på backen, midtbanen eller fløjen. Og han løser opgaven til perfektion. Og det er den indstilling som Klopp  har valgt at rose.

James Milner er efterhånden blevet 32 år. For de fleste i den alder er karrieren ved at lakke mod enden. Men næsten det modsatte er tilfældet for James Milner, der af mange har kælenanvnet Milly. Han er født og opvokset i Leeds – og det var også der han startede sin professionelle karriere. Og selv det faktum har Klopp med i sin ros til spilleren.

Leeds, vin og lederskab

Klopp siger: “Nogen gange når jeg ikke kan give beskeder videre til spillerne på banen, så har jeg brug for forlængede arme. Spillere, der kan tænke sig til, hvad jeg ville sige. Og sådan en er Milner. En vaskeægte leder.

“Han er som vin. En god rød en. Jeg er sikker på Leeds er kendte for deres vine. Hvis ikke så er Milner noget de kan være stolte af. Og så bliver han  bedre med årene. Akkurat som vin. Han burde virkelig få en hæder i alle landets aviser. For han er uundværlig.